Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Rólunk

Tudjon meg többet rólunk

Kedves Szülők!
 
Bakonyszombathelyen a Benedek Elek Tagóvoda és Bölcsődében, a Rákóczi utca. 8. szám alatt megnyitotta kapuit a bölcsőde.
Az intézmény bölcsődei ellátást tud biztosítani 2022 júliusától három év alatti gyermekek részére, a felvétel egész évben folyamatos.
Az új építésű, gyönyörűen felszerelt, nagy csoportszobával rendelkező bölcsődei csoportunkba 12-14 kisgyermeket tudunk fogadni.

A bölcsődéhez egy nagy területű udvar is tartozik, melyen homokozó, mászóka, csúszda is megtalálható, rengeteg hely biztosítja a kisgyermekek mozgás lehetőségét.

A bölcsőde családias hangulatú, a csoportban szakmailag képzett bölcsődei dajka, valamint több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kisgyermeknevelők dolgoznak.

Ha felkeltette érdeklődését intézményünk bölcsődei ellátása, kérjük, keressék bizalommal Farkasné Pákozdi Anikó tagóvoda vezetőt az alábbi elérhetőségeken:
Személyesen: Benedek Elek Tagóvoda és Bölcsőde
2884 Bakonyszombathely, Rákóczi utca. 8. szám alatt
Telefonon: 30/680-7683
E-mailben: szombathelyovi@gmail.com

A felvételi lehetőségekről személyesen, illetve telefonon további tájékoztatást kaphatnak.
„Tudod-e, hogy a kezdet a legfontosabb, általában is, de különösen a fiatal és zsenge lényeknél? Hiszen leginkább ilyenkor lehet őket formálni, s ilyenkor vésődik beléjük az a forma, amelyet bennük kialakítani akarunk.” (Platón)

Bölcsődei napirendünk

Bölcsődei dolgozóink

Nánási Krisztina

Szakmai vezető

Durkóné Szin Szilvia

Kisgyermeknevelő

Molnár Imréné

Dajka

Mészárosova Mária

Kisgyermeknevelő

Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde
 2884. Bakonyszombathely, 
Rákóczi Ferenc utca 8.

Tel. szám:

+36 30/680-76-83

E.mail cím:

szombathelyovi@gmail.com